Selain on optimoitu Chromea ja Firefoxia varten

PERSONOINTI

Haluatko tarjota lahjan saajalle takuulla henkilökohtaisen elämyksen? Tee se personoidulla lahjalla! Kohderyhmälleen räätälöity lahja on mainio idea esimerkiksi messuille, merkkipäiviin ja muihin tilaisuuksiin. Myös yrityksesi uusi työntekijä kokee takuulla itsensä tervetulleeksi, kun työpöydällä odottavat nimikoidut työvälineet ja erityisellä viestillä varustettu tervetuliaislahja. Jos haluat kiittää asiakastasi erinomaisesta yhteistyöstä mieleenpainuvalla tavalla, voit kaivertaa lahjaan viestin.

 

Personoinnin avulla vastaanottaja muistaa varmasti, keneltä lahja on saatu. Persoonallisen painatuksen voi tehdä joko vyötteeseen, lahjapaperiin tai suoraan tuotteeseen. Tutustu vaihtoehtoihimme!

 

Logomerkkaus

Varmista mainoslahjasi lisäarvo ja maksimoi vaikutus painamalla siihen yrityksesi logo. Näin lahjasta on muutakin hyötyä kuin vastaanottajan kokema ilo, sillä logomerkattu liikelahja on samalla yrityksesi mainos.

 

Merkintätekniikoita on lukuisia, ja logo voidaankin lisätä käytännössä kaikkiin tuotteisiin. Soveltuva menetelmä riippuu muun muassa tuotteen materiaalista ja pinnan muodosta.

Personoidut lahjat

Joihinkin tuotteistamme voidaan tehdä yksilöity painatus, jolla voit lisätä esimerkiksi lahjan saajan nimen tai muun henkilökohtaisen viestin. Varmista asiantuntijoiltamme, millaisiin tuotteisiin yksilöity painatus voidaan tehdä.

 

Itse lahjan lisäksi myös sen vyöte voidaan personoida juuri sellaiseksi kuin haluat. Täysväripainatettu vyöte näyttää upealta jo itsessään, minkä lisäksi se antaa runsaasti lisätilaa pitemmälle viestille.

 


 

Paketointipalvelu

Kaunis pakkaus on oleellinen osa lahjan luomaa tunnelmaa, ja houkutteleva paketti viittaa kiinnostavaan sisältöön.


Tarjoamamme paketointipalvelun avulla voit halutessasi jättää lahjapaperin käärimisen meille ja keskittyä itse tyylikkäästi paketoitujen lahjojen jakamiseen.